Αυτόματοι Πωλητές Νερού


Τι είναι οι αυτόματοι πωλητές νερού;

Οι αυτόματοι πωλητές νερού είναι αυτόνομα συστήματα παραγωγής και διάθεσης καθαρού νερού. Οι αυτόματοι πωλητές έχουν ενσωματωμένες όλες τις νέες τεχνολογίες επεξεργασίας νερού, σε ένα και μόνο μηχάνημα. Προφίλτρανση, αντίστροφη όσμωση, απολύμανση με UV, απολύμανση με όζον, μεταφίλτρανση.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των αυτόματων πωλητών;

Οι αυτόματοι πωλητές προσφέρουν πεντακάθαρο πιστοποιημένο νερό. Οι πωλητές διαθέτουν αυτοματισμούς ελέγχου του νερού, σε όλη τη διαδικασία παραγωγής του, και ενημερώνουν τον ιδιοκτήτη για κάθε στάδιο χωριστά. Είναι εφοδιασμένοι με συστήματα GSM, και μπορούν να στείλουν μήνυμα στο κινητό του ιδιοκτήτη για την άριστη λειτουργία τους. Τα συστήματα αυτόματων πωλητών νερού μπορούν να εξυπηρετήσουν δήμους, εργοστάσια, μαρίνες, δημόσιους χώρους, ιδιωτικά σχολεία, ξενοδοχειακές μονάδες, κλπ.

αυτοματοι πωλητες νερου

Οι αυτόματοι πωλητές είναι βαρέως τύπου με χαμηλό κόστος συντήρησης. Τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης νερού θα πρέπει να έχουν τα απολύτως απαραίτητα ώστε να προσφέρουν ποιότητα αλλά να μην αυξάνουν το κόστος για τον πελάτη.

Πώς λειτουργεί ο αυτόματος πωλητής νερού;

Το σύστημα αυτόματης πώλησης νερού περιλαμβάνει ένα φίλτρο ιζημάτων σχεδιασμένο για να παγιδεύει τα στερεά σωματίδια και να αφαιρεί τις χρωστικές. Τα φίλτρα άνθρακα είναι σχεδιασμένα για να παγιδεύουν πολυάριθμες χημικές ουσίες όπως το χλώριο, την αμμωνία και άλλες πολλές προσμείξεις. Επίσης, συχνά διαθέτουν σύστημα υπεριώδους ακτινοβολίας που εξολοθρεύει τους ζωντανούς οργανισμούς, χωρίς να προσθέτει κανέναν στο νερό.

Ποια τα χαρακτηριστικά των αυτόματων πωλητών νερού;

Οι αυτόματοι πωλητές νερού συνδυάζουν τεχνολογία και υψηλή ποιότητα που δεν ήταν παλαιότερα διαθέσιμες και καθόλου συμφέρουσες με τεράστιες, δαπανηρές μηχανές, τώρα έγινε κερδοφόρα. Οι αυτόματοι πωλητές μπορούν να εγκατασταθούν σε τοίχο ή παράθυρο. Το φίλτρο υπεριώδους ακτινοβολίας, οι αποστειρωμένοι σωλήνες και τα εγκεκριμένα εξαρτήματα συμβάλλουν στην υψηλή ποιότητα του νερού.Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.